DGKL liga 2022

13. februar 2022
DGKL organizira disk golf ligo za vse ljubitelje disk golfa tudi v sezoni 2022.
DGKL liga 2022.jpg

DGKL liga 2022

 

Z veseljem vam sporočamo, da se letošnja DGKL Liga začne 12. februarja! Liga bo tudi letos namenjena primarno druženju, ponuja pa tudi možnost treninga tistim, ki se pripravljajo na turnirje.

Letos bo potekala liga malce drugače kot je potekala lansko leto. Liga bo potekala v štirih krogih, ki bodo imeli vsak po približno 8 igralnih dni. Dva kroga lige bosta pred glavno turnirsko sezono disk golfa (feb-apr), druga dva pa po njej (okt-nov). Rezultate se beleži preko aplikacije Udisc.

Igralni dnevi se bo začenjali ob 9:00 in končali ob 20:00. Vsak igralni dan lahko posameznik odigra 2 rundi. V prvem krogu bodo igralni dnevi sobote, pozneje pa jih bomo morda spremenili, glede na mnenje večine.

Vsak krog se bo igral na drugačni postavitvi proge. V vsakem krogu se štejeta 2 najboljši odigrani rundi vsakega igralca. Vsak igralec, ki se želi uvrščati na lestvico mora tako v vsakem krogu lige oddigrati vsaj 2 rundi.

Pogoj za veljavno rundo:

  • Igra se lahko samo še z vsaj eno osebo, ki sodeluje v DGKL ligi.
  • Rezultate se beleži znotraj Udisc aplikacije pod ligo: DGKL League 2022.
  • Runda je odigrana po PDGA pravilih in po pravilih, ki so v opisu proge na Udiscu.

 

STROŠKI LIGE

Za DGKL člane je celotna sezona lige 5€, nečlani DGKL pa plačajo za sodelovanje v ligi 10€ za celo leto.

S plačilom lige boste pomagali klubu pokriti osnovne stroške lige (spreji, trakovi za označevanje, nagrade, priprave postavitve ipd.).

Denar za ligo nakažete na TRR kluba DGKL (SI56 6100 0001 8747 537, DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)

Namen plačila: DGKL League 2022 – ime-priimek

Rok plačila za sodelovanje v ligi: do 9.4.2022

 

Vsi, ki boste plačali za igranje v ligi najkasneje do 9.4.2022, boste uvrščeni na lestvici lige.

Najboljši tekmovalci na koncu leta si lahko obetajo nagrade. Če pa ne morete poseči po najvišjih mestih, pa nič zato. Z našim klubskim matematikom bomo izračunali tudi igralca, ki bo tekom letošnje lige najbolj napredoval. Tudi on bo deležen slave in nagrad 😊.

V primeru kakršnikoli nejasnosti kontaktirajte administratorja lige: Boštjana Lotriča (blotric@gmail.com) ali Urbana Brauneta (urban.braune@gmail.com).

 

OPOMBA:

DGKL članarina za leto 2022 je 20€.

S plačano članarino boste v letu 2022 imeli več klubskih ugodnosti. Če bi želeli postati člani DGKL v letu 2022, nam pošljite obvestilo o tem na discgolf.klub.ljubljana@gmail.com.