Vadba v šoli

EKSTRATLON - Ekstra HUDI POLIGONI v šolski telovadnici

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Disk golf igramo zunaj, v naravi. Toda jesensko-zimski čas in kratki dnevi nas prisilijo, da iščemo nove rešitve. In zakaj ne bi poleg disk golfa vadili še mnogo več aktivnosti? Recimo, na poligonu.
 
V šolskem letu 2023/2024 bomo imeli v telovadnici na OŠ Danile Kumar v Ljubljani vadbo za otroke in mladino. Izvajali bomo funkcionalno vadbo preko različnih športov in raznimi aktivnostmi. OBČASNO bomo postavili POLIGON Z OVIRAMI. Vsake toliko bomo naredili zabavno tekmo s tekom čez ovire. Takrat bo zabava in pol.
 
VABIMO VSE UČENKE IN UČENCE 2. in 3. triade ter SREDNJE ŠOLE, da se nam pridružijo pri OVIRATLONU.
 

KAJ BOMO DELALI:

- Največ bo funkcionalne vadbe - to je raznolika vadba za celo telo, kjer bomo delali različne športne vaje (plezanje, plazenje, hoja, tek, skakanje ...) in se igrali najrazličnejše igre.
- Veliko bo tudi metanje diskov in frizbijev.
- Vsak mesec bomo naredili drugačen poligon, ki ga bomo vadili 3 tedne. Četrti teden pa naredimo pravo ekstratlon tekmo - ekstra hudo zabavno oviratlon tekmo.
 
Vaje bodo raznolike, igre pa dinamične in zabavne.
 
CILJ VADBE je, da se dvigne fizični nivo pripravljenosti (večja moč, boljša kondicija), popravi koordinacija gibanja in izboljšajo meti. Ker bo veliko smejanja, bodo precej delale tudi trebušne mišice. Vse to je dosegljivo z redno vadbo enkrat na teden.
 
Oglejte si naš promocijski video Tudi ti pridi na disk golf.

Osnovni podatki o vadbi

TIP vadbe: V telovadnici
KJE: OŠ Danile Kumar (LJ)
KDAJ: vsak torek med 17.15 - 18.45
Cena vadbe: 19 € / mesec
 
Plačuje se 10. v mesecu za tekoči mesec.
Meseci vadbe: OKT-MAJ
 

PRIJAVE in VEČ info dobite na discgolf.klub.ljubljana@gmail.com e-pošto.